Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nieuwe Mahjong game komt eraan

De meeste mensen kennen Mahjong wel. Nu komt deze game ook naar de PlayStation 3. De game zal de naam Mahjong Tales: Ancient Wisdom Coming krijgen. De game wordt ontwikkeld door TikGames en zal in januari verschijnen voor de PlayStation Store.

In de game worden authentieke verhalen verwerkt en hoe verder je komt, hoe meer je te weten komt over deze verhalen. Je kunt met deze game ook zelf je moeilijkheidsgraad bepalen. Er zijn namelijk 3 verschillende gamemodes.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?