Nieuwe Lord of the Rings

Warner Bros heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuwe game. Deze game, genaamd Lord of the Rings: War in the North, zal worden gebaseerd op het Lord of the Rings-universum. De game maakt namelijk gebruik van nieuwe karakters en een gloednieuw verhaal.

De game moet er voor zorgen dat speler wat meer van Midden-Aarde zien. Daarnaast zal de game maximaal met drie gamers tegelijk kunnen worden gespeeld. De game zal echter pas in 2011 verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?