Nieuwe licenties voor Pro Evolution Soccer 2011

Pro Evolution Soccer 2011 krijgt in de aankomende editie nog meer teams en spelers om uit te kiezen. Konami heeft vandaag bekendgemaakt dat ze voor de deadline nog een paar deals met clubs rond hebben.

De voetbalgame gaat net als vorig jaar weer de strijd aan met de grote concurrent FIFA en kiest steeds meer voor realistische aanpak. Dit is in tegenstelling tot een paar jaar geleden, toen de meeste clubs nog verzonnen waren. Nu zijn er al meer dan 100 officieel gelicenseerde clubs. In de laatste PES kun je nu ook kiezen uit bijvoorbeeld Lecce en Cesena uit Italië of Real Zaragoza en Getafie uit Spanje. Als kers op de taart zijn de Engelse topper Tottenham Hotspur en de Duitse ploeg Werder Bremen nu ook beschikbaar.

Niet alleen zijn er meer bestaande teams bij, maar de bekende competities als de UEFA Champions League en de UEFA Europa League zijn helemaal up to date. Alle deelnemers die dit seizoen ook echt aan de toernooien mee doen zullen terug te vinden zijn in het spel.

PES 2011 ligt op 30 september in de winkels voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. In oktober zijn de versies voor de Nintendo DS, Wii, PSP, PS2 en de Smart Phones verkrijgbaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?