Nieuwe LEGO game komt eind oktober

De makers van de LEGO franchise maakte vandaag bekend dat de nieuwe LEGO game genaamd: LEGO Universe in oktober in Groot Brittanië, de VS en West Europa zal verschijnen. LEGO Universe is de eerste MMOG (massively-multiplayer online game) die gebaseerd is op de LEGO franchise.

Het is onze visie om LEGO fans van alle leeftijden te voorzien van een geheel nieuwe hoogwaardige speelervaring en creatief platform. In oktober biedt LEGO Universe nieuwe mogelijkheden om lol te maken en je te uiten

aldus Henrik Taudorf Lorensen, Vice President, LEGO Digital, de LEGO Groep.

LEGO Universe zal op 26 oktober van dit jaar uitkomen voor pc en Mac. Voor de trouwe fans onder ons, zal de game downloadbaar zijn via de officiële website van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?