Nieuwe legendes in Guitar Hero: World Tour

Er komen weer zes nieuwe nummers aan voor Guitar Hero: World Tour. Ditmaal komen er twee legendarische bands met nieuwe nummers; Jimi Hendrix en Queen.

Jimi Hendrix zal drie nieuwe nummers krijgen. De twee hitsingles Freedom en Angel zullen eraan komen. Daarnaast zal ook Foxey Lady te downloaden zijn. Queen fans komen ook aan hun trekken. De klassieker We Are The Champions zal te downloaden zijn. Ook zullen Fat-Bottomed Girls en C-lebrity te downloaden zijn. Ga jij ze binnenhalen?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?