Nieuwe kostuums voor LittleBigPlanet in aantocht

Media Molecule verzint elke keer weer nieuwe kostuums voor LittleBigPlanet en ook dit keer komen ze weer met iets nieuws onder de naam 'Sacktue of Liberty'.

Binnenkort kunnen alle Sackboys en girls zich dus gaan uitleven als het beroemde Vrijheidsbeeld. Het kostuum verschijnt namelijk op vier juli in de PlayStation Store. De eventuele prijs van het kostuum is echter nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?