Check hier alle PlayStation State of Play content

LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Nieuwe kostuums beschikbaar voor LittleBigPlanet

Binnenkort kan je weer aan de slag met LittleBigPlanet en je sackboy's en sackgirl's opleuken met de volgende nieuwe kostuums:

26 januari - Chinese New Year kostuums (10 dagen beschikbaar)
29 januari - Groundhog Day kostuum (7 dagen beschikbaar) en God of War minipakket (met kostuums voor Kratos, Medusa en Minotaur en veel stickers)
5 februari - Valentines Day minipakket (14 dagen beschikbaar)
12 februari - Ape Escape kostuum, Toro kostuum
19 februari - WipEout kostuumkit

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?