Nieuwe kleuren voor de Nintendo DS

Nintendo heeft nog niets officieel bevestigd, maar volgens de bron Gaming Only brengt Nintendo op 1 mei de Nintendo DS in Europa uit in drie nieuwe kleuren. Het gaat hierbij om de kleuren turquoise, groen en rood.

Als het goed is kun je dan vanaf 1 mei kiezen uit totaal zeven kleuren voor de DS: zilver, zwart, wit, roze, turquoise, groen en rood. Je zou er bijna kleurenblind van worden!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?