Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Warhammer Online: Age of Reckoning

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 18 september 2008
  • Platformen Pc
  • Gameliner score

Nieuwe klasse Warhammer Online

Mark Jacobs, manager bij Mythic Entertainment, vertelde vandaag dat er een hoop nieuwe updates komen voor hun nieuwe MMORPG Warhammer Online: Age of Reckoning.

Het belangrijkste is nog wel dat er twee nieuwe klassen bijkomen. Deze waren eigenlijk al bedoeld voor de release, maar dat is niet gelukt. De Dark Elf Black Guard en de Empire Knight of the Blazing Sun zullen bij het rijtje klassen toegevoegd worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?