Kingdom Hearts 358/2 Days

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Nieuwe Kingdom Hearts verschijnt niet alleen in Japan

Ja, je leest het goed, het nieuwste deel van Kingdom Hearts komt ook naar het Westen. In 2007 leek het erop dat Kingdom Hearts 358/2 Days voor de Nintendo DS alleen in Japan zou uitkomen, maar Square Enix en Disney hebben aangekondigd dat het nieuwste deel ook in het Westen in de winkels zal komen te liggen.

In dit deel van Kingdom Hearts zullen natuurlijk ook weer veel Disney-figuren voorkomen. Het verhaal van deze game zal zich afspelen tussen het eerste deel van Kingdom Hearts en het tweede. Je zult niet in de huid kruipen van Sora, maar van Roxas als lid van Organization XIII.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?