Nieuwe Kingdom Hearts laat zich zien

Kingdom Hearts: 358/2 Days is de nieuwste Kingdom Hearts op de Nintendo DS. De game laat je spelen met Roxas toen hij bij Organization XIII zat.

Vandaag is er een nieuwe, uitgebreide video verschenen van deze game. Naast een singleplayer kent Kingdom Hearts: 358/2 Days ook een multiplayer modus waarin je met vier mensen kunt spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?