Kingdom Hearts 358/2 Days

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Gameliner score -

Nieuwe Kingdom Hearts: 358/2 Days trailer

Square Enix brengt met Kingdom Hearts: 358/2 Days een nieuwe Nintendo DS game en een nieuwe game uit de Kingdom Hearts serie. Dit keer gaat het verhaal over Roxas en zijn tijd bij Organization XIII.

Gisteren is een nieuwe trailer verschenen van de game, waarin je vooral de multiplayer mode kunt bekijken. In deze mode kun je met vier vrienden gamen als één van de Organization personages.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?