Dead or Alive 6

  • Ontwikkelaar Tecmo
  • Eerste releasedatum 1 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Fighting
  • Gameliner score

Nieuwe karakters toegevoegd aan Dead or Alive 6

Er zijn twee nieuwe karakters aan Dead or Alive 6 toegevoegd. Het zijn de twee dlc-karakters die onderdeel zijn van de dure season pass.

Het gaat om de karakters Mai Shiranui en Kula Diamond die overkomen uit King of Fighters. Mai Shiranui gebruikt grote waaiers als wapens en gaat met vurige aanvallen de strijd aan. Kula Diamond daarentegen gebruikt ijs in haar aanvallen waardoor vijanden kunnen bevriezen wat haar een voordeel geeft.

Mai en Kula zijn reeds beschikbaar in Dead or Alive 6 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?