Nieuwe karakters Heroes of the Storm bevestigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Afgelopen weekend maakte Blizzard een opmerkelijk foutje. Middels een video werden er namelijk twee nieuwe karakters voor de game Heroes of the Storm gelekt. De video werd al vrij snel weer offline gehaald maar de vogeltjes waren natuurlijk al gevlogen.

De volgende twee helden zijn bevestigd via een blog-post en komen dus gegarandeerd naar Heroes of the Storm. Een aantal van jullie herkennen ze ongetwijfeld. De heroes zijn namelijk ook karakters uit het spel World of Warcraft.

Chromie - De eerste vertegenwoordiger van de Azeroth dragonflights die naar Nexus komt. Chromie is een long-range artillery mage met de vaardigheid om de tijd naar haar hand te buigen. Chromie is rond de week van 17 mei beschikbaar.

Medivh - Een krachtige ranged specialist met geheimzinnige bevoegdheden. Hij kan namelijk het slagveld in het voordeel van zijn team manipuleren met bijvoorbeeld het creeren van portals. Medivh is beschikbaar in de week van 14 juni.

Verder staat er in de week van 14 juni ook een grote update voor ranked play te wachten. Het nieuwe systeem verdeeld zich in League Tiers van brons, zilver, goud, platinum, diamond, master en grandmaster. Ieder in vijf divisies met divisie één als de hoogst haalbare. Spelers verdienen hun plaatsing door middel van tien kwalificatierondes aan het begin van elk seizoen. Per gespeelde match verlies of win je rank points. Spelers moeten dus een promotie-match winnen. Indien ze consistent rondes verliezen, krijgen ze de kans om hun eer te herstellen in een demotion match.

Het volledige rapport kun je teruglezen in de Heroes of the Storm-blog.

Bron: Blog
Lees meer