Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Nieuwe instrumenten voor Rockband

De leuke speeltjes van de Harmonix en MTV game Rockband, worden geleverd door de leverancier Madcatz. En deze heren hebben zeer binnenkort wat nieuwe instrumenten voor iedereen die altijd al in een rockbandje had willen spelen.

Allereerst krijgt de gitaarcontroller de vorm van een Fender Telecaster en de nieuwe microfoon krijgt verbeterde features. Maar dit is niet het interessantste van het geheel. Er komt een speciale bascontroller met een dual-strummer erop (zodat je met twee vingers kunt strummen) en een nieuwe verbeterde drumkit die ditmaal een highhat met pedaal krijgt, een crashcimbaal, verstelbare drums en het kickpedaal is wat steviger dan zijn voorganger. In Amerika komen deze controllers aan het eind van deze zomer uit, wanneer ze in Europa uitkomen is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?