Nieuwe informatie Saints Row 2

Geplaatst:
Aangepast: 10 mei 2018 15:04

De website van Gameplayer heeft vandaag een paar weetjes vrijgegeven die wat meer verduidelijken van Saints Row 2. De free-roaming actiegame moet aan het eind van dit jaar verschijnen.

Zo moet allereerst dit vervolg een stuk donkerder worden dan het origineel. De cartoony-stijl zal daarentegen behouden blijven, maar dat er een stuk minder kleurrijke omgevingen zullen zijn staat zo vast als iets. De ontwikkelaar besteedt volgens de website zelfs heel veel aandacht aan het grafische aspect: pop-ups behoren bijvoorbeeld tot de verleden tijd en de graphics zullen twee keer zo mooi worden.

Daarnaast zal het mogelijk zijn om een vrouwelijk karakter aan te maken. Vervolgens kun je later zelf een bende oprichten met een eigen, unieke look voor je bendeleden. De bendes zullen overigens stukken uitgebreider worden, zo lijkt er een voodoo bende te komen en zullen Japanners voor het eerst hun entree maken in de reeks. Nu kun je ook gebruik maken van voertuigen zoals: motoren, helikopters & vliegtuigen. Ook zal de game een 'open-world competitive multiplayer' bevatten die nog niet eerder is verschenen in een game, geeft de website Gameplayer aan. Tot slot zullen er meerdere soorten muziekvormen in de game te horen zijn.
De game komt waarschijnlijk pas volgend jaar in de winkels te liggen!

Even over de eerste Saints Row:
Er werd al gezegd dat Saints Row ook op de PlayStation 3 zou verschijnen, maar gister heeft THQ bekendgemaakt dat dit niet meer door gaat.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row 2

Series

Saints Row

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

17 oktober 2008

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer