BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe informatie rondom BioShock 2

Afgelopen week had een YouTube-gebruiker een teaser trailer online gezet met de naam 'teaser trailer for BioShock 2'. Deze trailer kun je zelf ook bekijken als je in het bezit bent van de PlayStation 3 versie van BioShock. Onder het kopje extra kun je de trailer vinden.

In de trailer kon je geen nieuwe, maar een wat oudere Little Sister zien die een Big Daddy-pop vast hield. Zij bevindt zich op het strand en naarmate zij uit het beeld verdwijnt komen er allerlei vierkanten objecten uit het zand omhoog. Hierna verschijnt het logo van BioShock 2 in beeld met daaronder de titel 'Sea of Dreams'.

Nu, een week later, heeft 2K eindelijk iets concreets en brengt het ons een officiële trailer. Heb je Xbox Live of PSN dan kun je de trailer vandaag downloaden. Of bezoek de official BioShock 2 site. Ook is bekendgemaakt dat BioShock 2 zal verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Maar of de game op alle drie de platformen tegelijk zal uitkomen is nog niet duidelijkheid

Hier de officiële trailer:

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?