Nieuwe informatie rondom BioShock 2

Geplaatst: 24 oktober 2008 19:13
Aangepast: 13 juni 2018 15:37

Afgelopen week had een YouTube-gebruiker een teaser trailer online gezet met de naam 'teaser trailer for BioShock 2'. Deze trailer kun je zelf ook bekijken als je in het bezit bent van de PlayStation 3 versie van BioShock. Onder het kopje extra kun je de trailer vinden.

In de trailer kon je geen nieuwe, maar een wat oudere Little Sister zien die een Big Daddy-pop vast hield. Zij bevindt zich op het strand en naarmate zij uit het beeld verdwijnt komen er allerlei vierkanten objecten uit het zand omhoog. Hierna verschijnt het logo van BioShock 2 in beeld met daaronder de titel 'Sea of Dreams'.

Nu, een week later, heeft 2K eindelijk iets concreets en brengt het ons een officiële trailer. Heb je Xbox Live of PSN dan kun je de trailer vandaag downloaden. Of bezoek de official BioShock 2 site. Ook is bekendgemaakt dat BioShock 2 zal verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Maar of de game op alle drie de platformen tegelijk zal uitkomen is nog niet duidelijkheid

Hier de officiële trailer:

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BioShock 2

Series

BioShock

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 februari 2010

Ontwikkelaar

2K Marin

Gameliner Awards

-

Lees meer
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.