Nieuwe informatie DLC's Final Fantasy XV aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 19 mei 2018 17:41

Als je denkt dat het allemaal klaar is voor Final Fantasy XV, dan heb je dat dus helemaal fout. Square Enix bracht een behoorlijke lading nieuws voor de game mee naar PAX East. Daar onthulde het bedrijf onder andere nieuwe DLC.

Het is een behoorlijk boekwerk wat de uitgever ons te vertellen had. Allereerst werd bekendgemaakt dat spelers hun eigen avatar kunnen creëren, daarmee kun je de gehele singleplayer doorlopen. Mensen die de game op Steam spelen, kunnen in de lente bezig met mods voor de game. Ook moet er nog een level editor verschijnen, maar dat is pas in het najaar.

Ook tikt de uitgever het onderwerp Comrades even aan. De multiplayer-modus wordt binnenkort voorzien van nieuwe content en krijgt een standalone release. Mocht je nou de singleplayer niet willen aanraken, maar de multiplayer wel? Het kan allemaal.

Als laatste kregen we nieuwe info over de aankomende DLC. De vier nieuwe episodes moeten een alternatief einde naar de game brengen. Hieronder zie je de namen van elk van deze episodes:

- Episode I; Ardyn, de werktitel is momenteel “The Conflict of the Sage”
- Episode Side Story: Aranea, “The Beginning of the End”
- Episode II: Lunafreya, “The Choice of Freedom”
- Episode III: Noctis, "The Final Strike"

Een nieuwe afbeelding biedt ons een handig overzicht voor alle releases die nog op de planning staan met betrekking tot de game. Deze vind je hieronder.

Zo, nu ben je weer volledig op de hoogte. Kijk jij al uit naar alle bovenstaande toevoegingen?

Bron: Twitch
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XV

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 november 2016

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer