Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe info Modern Warfare 2

Gisteren konden we een nieuwe trailer van Call of Duty Modern Warfare 2 bewonderen en vandaag verscheen er in de laatste editie van het Britse Magazine PSM3 nieuwe info over de game. Zo zijn er heel veel dingen bij gekomen.

Je zult bijvoorbeeld de mogelijkheid hebben om te zwemmen. Er zijn nieuwe levels bij gekomen, namelijk een level gebaseerd op Rio De Janeiro en een level waarin je in een helikopter zit. Je hebt de beschikking over moderne voertuigen, zoals tanks en vrachtwagens. Hieronder kun je de totale lijst nog even bekijken.

* Het is mogelijk om te zwemmen.
* De campagne bevat een stealth duikmissie bij een olie pijpleiding.
* Er is een level gebaseerd op Rio De Janeiro.
* De campagne bevat ook een Siberisch level.
* Moderne voertuigen, zoals vrachtwagens tanks etc, zijn beschikbaar. Onbekend is of ze alleen beschikbaar zijn in de singleplayer, of ook in de multiplayer.
* Ook is er een helikopter gebaseerd level aanwezig.
* Alsook een olietanker level.
* Ken Lally (voice-actor van Wesker in Resident Evil 5) verzorgt een stem, meest waarschijnlijk als een Russische schurk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?