Nieuwe Indiana Jones verschijnt in mei

Vanaf 22 mei kunnen we weer aan de slag met een nieuwe Indiana Jones game. Indiana Jones and the Staff of Kings is dan in Europa verkrijgbaar voor de Nintendo DS, Nintendo Wii, PlayStation Portable en PlayStation 2.
Uitgever en ontwikkelaar Activision heeft dit onlangs bekendgemaakt.

In Indiana Jones and the Staff of Kings reis je van het Chinatown in San Francisco naar de jungle van Panama en is het je doel om de Staff of Moses te bemachtigen. Maar uiteraard zal dit niet zonder slag of stoot gaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?