Indiana Jones and the Staff of Kings

  • Ontwikkelaar Artificial Mind And Move
  • Eerste releasedatum 12 juni 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Nieuwe Indiana Jones trailer

Een paar weken geleden vertelde Gameliner jullie nog dat een mogelijke Indiana Jones game misschien niet meer bestond. Terwijl we een paar jaar geleden videomateriaal er van hebben gezien.

Indiana Jones and the Staff of Kings wordt de nieuwe Indy game. Hij komt uit op de PlayStation 2, Nintendo Wii, Nintendo DS en de PSP. Er werd niet gesproken over een mogelijke PlayStation 3 of Xbox 360 versie. Een releasedatum is ook nog niet bekend. Bekijk hieronder een trailer van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?