Nieuwe Indiana Jones game

De PEGI (je weet wel, dat rating-bedrijf dat op alle games leeftijdsgrenzen plakt), heeft de naam vrijgegeven van een nieuwe game in de sfeer van Indiana Jones. De nieuwe game heeft de naam Indiana Jones and the Staff of Kings, en zal volgens PEGI uitkomen voor de PSP en NDS, dus op het moment helaas nog geen releases voor de andere consoles.

Op het moment zijn er nog geen verdere details bekend over deze game, maar die zullen vast en zeker snel komen. Bereid je dus voor op een nieuw avontuur met je favoriete avonturier!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?