Nieuwe horror game voor de Nintendo Wii

Het Japanse gamesmagazine Famitsu heeft onlangs bekendgemaakt dat Takashi Shimizu bezig is met een nieuwe horror game voor de Nintendo Wii genaamd Feel. De sfeer van deze game zal vergelijkbaar zijn met The Grudge.

Er is ook al een website van de game verschenen met een foto van het blauwe jongentje uit Juon: The Grudge. Voor de rest staat er nog niet veel op de site. Nintendo heeft ook nog niks bekendgemaakt over de release van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?