Nieuwe Hitman in 2011

Het lijkt erop dat we zeer binnenkort aan de slag kunnen met de kale huurmoordenaar Hitman.

Website Kotaku heeft namelijk de eerste afbeeldingen van de game in handen gekregen. De afbeeldingen stonden op de website Great Graphic Inc. het ontwerpbureau dat samenwerkt met Square Enix aan onder andere Kane & Lynch 2.

ontbrekende afbeelding

Inmiddels zijn de tekeningen van de website verwijderd. Op de tekening is onder meer te zien dat in brandende letters Hitman onder een soort van poster staat, de ontwikkelstudio en op een andere poster de cijfers 2011.

Hitman moet dus naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar gaan verschijnen en wordt ontwikkeld door IO Interactive.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?