Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe hero van Overwatch bekendgemaakt

Fans van Overwatch kunnen hun hart ophalen, want het is weer zover! Overwatch krijgt er een nieuwe hero bij en er is ook gelijk een releasedatum onthuld.

De volgende nieuwe hero van de shooter-game Overwatch wordt Echo. Echo is een damage dealer met unieke vaardigheden. Ze heeft de mogelijkheden om te vliegen, bommen te plaatsen, laserstralen af te vuren en de vaardigheden van haar vijanden te klonen. Haar laatste vaardigheid 'Duplicate' maakt Echo tot een unieke aanvulling op de game. Echo is tevens de laatste hero die verschijnt totdat Overwatch 2 is uitgebracht.

Overwatch is speelbaar op de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe hero Echo verschijnt op 14 april 2020.

BRON Blizzard

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?