For Honor

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 14 februari 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe held komt naar For Honor

For Honor krijgt een nieuwe held genaamd Gryphon, in het Nederlands vertaalt naar Griffioen. Dit heeft Ubisoft zojuist onthuld via een trailer.

Ubisoft heeft aangekondigd dat het vierde seizoen van For Honor: Year 4 een nieuwe held krijgt. Gryphon, zoals deze held heet, behoort tot de Ridder-factie. Hij is een voormalige krijger van de Orde van de Handhavers en vocht samen met Apollyon, de grootste tegenstander in de campagne van For Honor, in de Blackstone Legion. Nadat Apollyon overleed, maakte Gryphon een wereldreis met zijn eigen gilde om zo nieuwe vechttechnieken te leren en nieuwe vrienden te maken. Zijn hoofdwapen is een stokwapen, de Bardiche, waarmee hij strijd tegen de Orde van Horkos.

De nieuwe held Gryphon is vanaf 10 december te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers kunnen Gryphon kopen in een bundel waar ook een Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen Champion Status bijhoren. Gryphon kan tevens vanaf 24 december ontgrendeld worden voor vijftienduizend Staal.

BRON Ubisoft

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?