Nieuwe hardware voor de Wii

Op dit filmpje wordt een leuke aanwinst voor je Wii vertoond. Het is niet duidelijk wanneer de releasedatum is, en zelfs de naam wordt niet bekendgemaakt, maar het filmpje is wel goedgekeurd door de FCC (Federal Communications Commision) en dat betekent dat het echt is. We wachten af..
Bekijk het filmpje hier

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?