Nieuwe handheld aangekondigd

Het Koreaans bedrijf Game Park Holdings(oftewel GPH) komt met een nieuwe handheld console genaamd The Wiz.

In dit nieuwe machientje zit een 533MHZ prosessor, een 3D accelerator, heeft een Ram geheugen van 64 MB en komt met een OLED display. The Wiz loopt op een Linux systeem en ondersteunt naast muziek en video files ook Flash 7 files. Je kunt er ook gedownloade ebooks en comics op bekijken. Er zitten 12 ingebouwde games in en natuurlijk kun je door de ondersteuning ook Flash games spelen. Helaas kun je niet wireless online met dit speeltje uit Korea die eind oktober uit moet komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?