Nieuwe Halo meest indrukwekkend

Op de E3 zagen we een hoop games langsgaan. Nu is het tijd voor de statistieken. Hieronder zien we welke games het meeste indruk maakte op het publiek.

Halo ODST maakte het meeste indruk op de beursvloer. Dit is op zich vreemd, omdat er grafisch niet veel veranderd is en het min of meer een uitbreidingspakket is op de originele Halo 3. Op de tweede en derde plek staan God of War III en Wii Sports Resort. Check hieronder het volledige lijstje.

Halo ODST - 53%
God of War III - 49%
Wii Sports Resort - 45%
Guitar Hero 5 - 42%
Final Fantasy XIII - 37%
Madden 10 - 35%
Guitar Hero: Van Halen - 34%
Assassins Creed 2 - 32%
Need for Speed: Shift - 32%
Need for Speed: Nitro - 32%
NCAA Football 10 - 32%
The Beatles Rock Band - 30%

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?