Nieuwe Guitar Hero in de maak

Volgens Activision kunnen we in juni met z'n allen naar de winkels rennen om vervolgens met de nieuwe Guitar Hero naar huis terug te keren. De nieuwe game, Guitar Hero: Aerosmith, zal volledig in het teken staan van de band Aerosmith. Opvallend, omdat voorgaande titels altijd verschillende muzikanten aan het woord, of in dit geval de gitaar lieten.

In de game zul je aan de slag kunnen met gitaristen Joe Prad en Brad Whitford en met bassist Tom Hamilton. Evenals bij deel drie het geval was, zal ook deze keer de game ontwikkeld worden door Neversoft, en wel voor de PlayStation 3, Xbox 360 en de Wii. Een exacte datum en prijs is nog niet bekend. Wel kunnen we je melden, dat er tot en met aanstaande maandag in het kader van deze aankondiging een gratis nummer te downloaden zal zijn voor Guitar Hero: Legends of Rock. Zowel op Marketplace als in de PlayStation Store zul je gratis het nummer 'Dream On' van Aerosmith kunnen vinden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?