Nieuwe Guitar Hero game!

Inderdaad, DJ Hero is nog maar net uit net zoals Band Hero en nu al laat Activision weten dat ze aan een nieuwe 'hero' aan het werken zijn! Dit kunnen we afleiden uit een trademark dat Activision onlangs heeft aangevraagd. In de nieuwe game zal deze keer de drum centraal staan want de game zal onder de titel Drum Hero in de rekken verschijnen!

Activision heeft momenteel met Guitar Hero de 3de best verkopende franchise in handen (na Mario en Madden). Het aangevraagde patent gaat over de hele lijn van consoles, games en relevante speeltjes. Ik ben benieuwd!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?