Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Nieuwe GTA IV screenshots

Vandaag heeft Rockstar drie nieuwe screenshots van Grand Theft Auto IV uitgebracht. Sinds kort is bekend dat GTA IV op 29 april uitkomt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Er zijn nu weer enkele nieuwe screenshots van de game binnengekomen. Check ze hieronder.

In GTA 4 speel je met Niko Bellic, hij is van Servische afkomst. In het spel krijg je beschikking over een mobiele telefoon om met contactgevers contact op te nemen. Deze keer zullen er geen vliegtuigen in het spel zijn, dit omdat het verhaal zich nu maar in één stad afspeelt in plaats van drie. Het verhaal zal verschillende eindes kennen.

Bestel de Xbox 360 versie hier en de PlayStation 3 versie hier.

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

ontbrekende afbeelding

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?