Nieuwe gratis nummers Guitar Hero

Zodra iets gratis is, zijn de mensen er als de kippen bij en Gameliner is daar geen uitzondering op. Activision heeft een nieuw trackpakket uitgebracht die gratis is.

Het pakket heet Ferret/Metal Blade Trackpakket en bevat de volgende nummers: 'Broken Glass' van Chimaira, 'Dez Moines' van The Devil Wears Prada en 'Grave of Oppertunity' van Unearth.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?