Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nieuwe Gran Turismo 5 details nog voor de release

Chris Hinojosa-Miranda, de Associate Producer van Gran Turismo 5 liet aan vg247.com weten dat nog niet alle features van Gran Turismo 5 zijn onthult. Deze zullen de komende maanden ook nog geheim blijven en vlak voor de release bekend worden gemaakt.

E3 is a big event for us, and this is where we start releasing information. Launch date first, taking a peek at some of the game features.

De game zal met zijn release speelbaar zijn met de PlayStation Move en in 3D. Gran Turismo 5 zal op 2 november in Amerika verkrijgbaar zijn. Over een Europese datum is nog niet gesproken.

BRON VG247

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?