Check hier alle X019 Londen-content

Nieuwe God of War-game in de maak

God of War heeft het afgelopen jaar aardig wat prijzen in de wacht gesleept en was een groot succes. Het lijkt erop dat dit succes een vervolg gaat krijgen in de vorm van een sequel.

Enig tijd geleden was God of War director Cory Barlog al creatief bezig op Twitter toen hij met de eerste letter van elke tweet achtereenvolgens 'Ragnarok is coming' wist te spellen. Diezelfde zin werd ook gebruikt in een dynamisch thema dat ter ere van het eenjarig bestaan van de game werd vrijgegeven. Ragnarok verwijst naar de apocalyps in de Noorse mythologie en biedt daarmee een goede basis voor een tweede deel. Op de website van ontwikkelaar Santa Monica Studios zijn nu vacatures geplaatst waarbij specifiek gevraagd wordt naar mensen die kennis hebben van de meest recente God of War-game.

God of War2

Officieel is er nog geen vervolg aangekondigd, maar de vacatures liegen er niet om. Zodra Sony een officiële onthulling doet lees je dat natuurlijk hier.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?