Nieuwe God of War aangekondigd

Sony heeft goed nieuws voor de God of War-fans. Er komt namelijk een nieuw deel binnen de serie, genaamd God of War: Ghost of Sparta. Dit deel zal echter alleen op de PSP gaan verschijnen. De game zal dan ook worden ontwikkeld door de makers van God of War: Chains of Olympus.

Daarnaast heeft Sony bekendgemaakt dat Ghost of Sparta een vervolg zal zijn op de eerste God of War game. Voor meer info over deze game zullen we moeten wachten. De game zal namelijk op de E3 worden onthuld.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?