Nieuwe God of War 3 details bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

In de maand februari van dit jaar werd het nieuwe God of War 3 aangekondigd. Sindsdien zijn er niet veel meer details over de game bijgekomen, maar omdat het Official PlayStation Magazine deze maand een special heeft over de nieuwe game in de franchise, zijn er eindelijk wat nieuwigheden te melden.

Zo zal de 'grappling-hook', die ook al in God of War 2 aanwezig was, nu ook te gebruiken zijn om op vijanden te richten. Op die manier kun je jezelf makkelijk naar je tegenstander toetrekken, om je kill daarna in stijl af te maken.

At any point, if there's an enemy on the ground, in the air, wherever, Kratos can throw his blades at them, pull himself into that enemy (or pull the enemy over, or toss the enemy left or right), and perform a shoulder ram. When it hits, the game slows down, so you get this impactful attack, and you can continue to combo after that...the combat grapple is a linker for the entire combat system.

Een andere toevoeging zijn de zogenaamde 'items'. In God of War 2 aarzelden gamers vaak om de Wind Bow te gebruiken, omdat deze dezelfde power meter gebruikte als andere magische aanvallen. De ontwikkelaars van het derde deel proberen met deze 'items' de gamer er toe aan te zetten om dit soort dingen meer te gaan gebruiken.

Aankomende dinsdag zal er meer info over de game verschijnen, omdat het spel dan wordt getoond op de E3 Expo in Los Angeles. We houden je op de hoogte.

Lees meer