Nieuwe gitaar voor PlayStation 3

Veel gamers zullen vast wel een keer in een echte rockband willen spelen. Helaas voor sommige zal die droom nooit uitkomen, maar DreamGEAR heeft daar wel iets anders voor bedacht. Om je het gevoel te geven dat je aan het rocken bent in een echte band hebben ze een speciale rockgitaar ontworpen voor de PlayStation 3, genaamd de WarBeast.

BC Rich is het meesterbrein achter de WarBeast, maar het zal nog moeilijk worden om de gitaar te bemachtigen. Hij is namelijk niet te bestellen vanuit Nederland en daarbij komt nog dat het een paar honderd euro's gaat kosten. Mocht je het toch voor elkaar krijgen er een te bemachtigen, dan kun je lekker tekeer gaan met Guitar Hero en Rock Band.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?