Check hier alle PlayStation State of Play content

Nieuwe games op Tokyo Game Show

Na de grote aankondiging van de PlayStation Slim 3 komt Sony tijdens de Tokyo Game Show 2009 met nog meer goed nieuws. Shawn Laydon, baas van Sony, heeft namelijk bekendgemaakt dat Sony nieuwe games zal aankondigen op de beurs.

Om welke games het gaat is natuurlijk nog onbekend, maar Laydon meldde wel dat de games enkel zullen verschijnen op PlayStation 3. Houd Gameliner dus goed in de gaten, want de Tokyo Game Show begint al vanaf 24 september.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?