Nieuwe Games on Demand titels

Games on Demand is een nieuwe service van Xbox Live die van start is gegaan sinds de nieuwste update op de Xbox 360. De service laat je Xbox 360 games downloaden naar je harde schijf. Ideaal wanneer alle winkels gesloten zijn en je een nieuwe game wilt scoren.

Vandaag zijn er twee nieuwe games aan het lijstje toegevoegd. BioShock en Civilization Revolution zijn nu te downloaden op Xbox Live voor 2400 Microsoft Points per stuk.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?