Nieuwe Games on Demand titels in Marketplace

Het kan misschien wel eens gebeuren dat op een grauwe zondagmiddag Gameliner uit de lucht is. Alle winkels zijn ook dicht, maar je wilt dolgraag een nieuwe game voor je Xbox 360. Wat doe je dan? Dan is er Games on Demand.

Vandaag zijn er twee nieuwe titels bij Games on Demand bijgekomen. Tomb Raider: Legend en Devil May Cry 4 vallen nu te downloaden in de Xbox Live Marketplace.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?