Nieuwe gameplaybeelden Uncharted 2

Uncharted 2 liet zich van zijn singleplayerkant zien tijdens de E3 dit jaar. We hebben wat nieuwe beelden gezien waarin je goed kunt zien dat de kracht van de PlayStation 3 goed gebruikt wordt.

De game kent een ontzettende grootsheid. Je ziet in de verte een grote stad en onder je is het detail ook erg hoog. In de beelden zien we hoe Nathan vluchtt voor een helikopter. Er gaat ontzettend veel kapot en dat is een mooi teken. Uncharted 2 speelt zich in andere omgevingen af dan het eerste deel. Zo zagen we in de eerste trailer al een ijsgebied. In deze trailer zien we een stedelijk gebied. Een releasedatum is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?