RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Nieuwe gamemodus aangekondigd voor Old School RuneScape

Voor het eerst in vijf jaar is er een nieuwe gamemodus voor Old School RuneScape aangekondigd. Dit heeft ontwikkelaar Jagex middels een persbericht bekendgemaakt.

RuneScape viert dit jaar hun twintigjarig bestaan en daar is al de nodige nieuwe content voor uitgekomen. Nu heeft Jagex een geheel nieuwe gamemodus uitgebracht. Het gaat om de Group Ironman-modus die door de community via een poll is gekozen. In Group Ironman nemen teams van twee tot vijf spelers het tegen elkaar op om Old School-legendes te worden. Doormiddel van wilskracht en de juiste strategieën moeten de teams proberen elkaars record te verbreken om zo aan de top van het klassement te komen. Daarnaast zijn er geen restricties tussen teamgenoten, wat uniek is voor deze modus. Hierdoor kunnen spelers middelen met elkaar ruilen, gebruik maken van gedeelde opslag en zelfs elkaars huizen bezoeken. De launchtrailer is hieronder te bekijken.

Old School RuneScape is nu beschikbaar op pc en smartphones.

BRON Vertigo 6

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?