Nieuwe game voor de Dreamcast

Ja, je hoort het goed dit keer komt er geen nieuwe game uit voor de Nintendo Wii of PlayStation 3, maar voor de PC en Dreamcast. Voor de mensen die het niet meer weten, de Dreamcast was de laatste console van SEGA en wordt sinds 2002 niet meer verkocht.

De game genaamd Hypertension is een nieuwe versie van de game Blood, een First Person Shooter uit 1997. Het is echter nog onbekend wanneer de game zal verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?