Nieuwe game van makers Ico

The Last Guardian is het nieuwste project van Team Ico. Tijdens de E3 werd er voor het een trailer laten zien die we een paar weken geleden eerder hadden gezien op het internet.

In The Last Guardian speel je een klein jongetje die bevriend is met een gigantisch monster. Het monster helpt hem door de speelwereld heen gaan. Zo zullen lastig begaanbare plekken opeens heel erg toegankelijk worden. De trailer laat goed de relatie zien tussen de jongen en het monster. Het geeft een emotionele laag aan de game zelf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?