Nieuwe firware voor PSP en PS3 beschikbaar

Voor zowel PSP als de PlayStation 3 is een nieuwe firmware beschikbaar. De PlayStation 3 kan daarmee geüpgraded worden naar 2.10 en dit zorgt ervoor dat op de PS3 AVI, Divx en WMV worden ondersteund.

Ook krijgt de Blu-Ray-speler een upgrade naar 1.1, waardoor hij de nieuwste extra's die op de Blu-Ray-discs te vinden zijn kan afspelen. Ook zijn er kleine verbeteringen op het gebied van voice communicatie.

De PSP krijgt versie 3.80 en krijgt daarmee de functie Internet Radio, die te vinden zal zijn onder Netwerk. Je kunt daarmee via internetverbinding naar de radio luisteren. Ook zijn er nieuwe effecten aan de muziekspeler toegebracht.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?