Nieuwe firmware voor PS3

Sony heeft de firmware update 3.21 uitgebracht voor de PlayStation 3 consoles. Met deze update is het niet meer mogelijk om een ander besturingssysteem op de console te installeren. Deze update geldt niet voor de PS3 Slim-modellen.

Alleen dus voor de oudere modellen geldt deze update en na deze te hebben geïnstalleerd is de beveiliging zo verbeterd dat spelers de content en games veiliger kunnen gebruiken. Maar de Linux-ondersteuning is wel weggevallen.

Kies je niet voor de update dan kan je geen gebruik meer maken van het PlayStation Network en geen games of Blu-ray films afspelen die firmware 3.21 vereisen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?