Nieuwe firmware voor PS3 binnenkort verkrijgbaar

Zojuist heeft Sony laten weten dat de nieuwe versie 3.40 op dezelfde dag als de premium PSN-service zal worden gelanceerd. Eigenlijk zou de nieuwe firmware voor de PlayStation 3 vandaag verschijnen.

Welke nieuwe features we kunnen verwachten is nog niet bekend. Op de E3 wist Sony ons te vertellen dat de nieuwe firmware je PlayStation 3 zal klaarstomen voor de PlayStation Plus.

De PlayStation Plus is een bètaalde service van Sony, zoals we Xbox LIVE van Microsoft kennen en zal samen met de firmware op 29 juni beschikbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?