Check hier alle X019 Londen-content

Nieuwe firmware maakt PlayStation-jailbreak onschadelijk

Sony heeft vandaag een nieuwe firmware-update uitgebracht. Deze update doet verder vrij weinig. Alleen de jailbreak waar de laatste tijd veel over wordt gepraat is onklaar gemaakt.

Met de jailbreak zou je back-up games kunnen spelen vanaf je harde schijf. Inmiddels is het hacking-trucje laten zien met een mobiele telefoon en zelfs een grafische rekenmachine. Nu is het lek gedicht.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?