Nieuwe Final Fantasy naar de Wii

Goed nieuws voor de doorgewinterde Final Fantasy fans die in het bezit zijn van een Wii. Binnenkort kunnen zij namelijk Fanal Fantasy IV: The After Years op hun console verwachten.

Hoewel nog niet bekend is of de game in de winkel te koop zal zijn of zal worden aangeboden via het WiiWare kanaal, bestaat wel het vermoeden dat het gaat om een remake van Final Fantasy IV: The After voor de mobiele telefoon. De game zal dan ook in 2D graphics worden uitgevoerd.

Behalve dat de game een item zal bevatten dat 'Bacchus Wine' wordt genoemd, zijn er verder nog geen details bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?